USSEC IAFFD Semineri & Workshop
Tarih: 3-4 Mayıs 2025
Yer: Kempinski Hotel Muscat – Umman
ABD Soya Fasulyesi İhracat Konseyi (USSEC) ve Wittaya Aqua iş birliğiyle düzenlenen IAFFD Semineri & Workshop, 3-4 Mayıs 2025 tarihlerinde Kempinski Hotel Muscat, Umman’da gerçekleşecek.
Seminerde, su ürünleri besleme ve yem formülasyonu alanındaki güncel gelişmeler ele alınacak. University of Guelph Profesörü Dr. Dominique P. Bureau ve Wittaya Aqua Yem Formülasyon Uzmanı Dr. Flavia Damasceno, besin maddelerinin optimizasyonu, yem hammaddelerinin değerlendirilmesi ve alternatif protein kaynakları gibi konularda sunumlar yapacak.
İki gün sürecek etkinlik kapsamında su ürünleri beslenmesinde güncel zorluklar, yem formülasyon araçlarının kullanımı, protein ve amino asit beslenmesindeki yeni gelişmeler, kalite kontrol laboratuvarlarında yem hammaddelerinin değerlendirilmesi gibi konular ele alınacak.
Bu etkinlik, su ürünleri yem üreticileri, besleme uzmanları, akademisyenler ve sektör profesyonelleri için önemli bir fırsat sunuyor. Katılımcılar, en yeni besleme teknikleri hakkında bilgi edinerek üretim süreçlerini daha verimli hale getirebilecek ve uluslararası uzmanlarla doğrudan etkileşim kurarak sektördeki yenilikleri yakından takip edebilecek. Ayrıca, workshopta uygulamalı bölümleri sayesinde teorik bilgilerini pratiğe dökme imkânı bulacaklar.
Etkinliğin sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikaları verilecek.
Toplantı Programı
Cuma, 2 Mayıs 2025 | Varış ve Check-in
20:00 – Karşılama Yemeği – The Kitchen, Kempinski Hotel Muscat
Cumartesi, 3 Mayıs 2025 | Konferans Salonu: (Salon Adı)
09:00 – 09:30 – Kayıt – Muscat Balo Salonu
09:30 – 09:50 – Açılış Konuşması
10:00 – 10:30 – Su Ürünleri Beslenmesinde Mevcut Zorluklar
Dr. Dominique Bureau, University of Guelph, Wittaya Aqua Kurucu Ortağı ve CSO
10:30 – 11:15 – Yem Formülasyonu Aracına Giriş ve Tanıtım
Dr. Flavia Damasceno, Yem Formülasyon Uzmanı, Wittaya Aqua
11:15 – 11:45 – Kahve Molası & Grup Fotoğrafı
11:45 – 12:15 – Temel Yem Formülasyonu Uygulamaları
Dr. Flavia Damasceno
12:15 – 13:15 – Protein ve Amino Asit Beslenmesi: Önemli Noktalar ve Yenilikler
Dr. Dominique P. Bureau
13:15 – 13:30 – Soru & Cevap Oturumu
13:30 – 14:30 – Öğle Yemeği – The Kitchen, Kempinski Hotel Muscat
14:30 – 15:15 – [Belirlenecek Konu]
15:15 – 16:00 – Yem Hammaddelerinin Besleyici Değerinin Kalite Kontrol Laboratuvarında Analizi
Dr. Flavia Damasceno
16:00 – 16:30 – Kahve Molası
16:30 – 17:45 – Uygulamalı Yem Formülasyonu Egzersizleri
Dr. Dominique P. Bureau & Dr. Flavia Damasceno
17:45 – 18:00 – Günün Değerlendirmesi & Soru-Cevap
Tüm Konuşmacılar & USSEC
20:00 – Akşam Yemeği – The Kitchen, Kempinski Hotel Muscat
Pazar, 4 Mayıs 2025 | Konferans Salonu: (Salon Adı)
09:00 – 09:10 – Açılış Konuşması & Birinci Günün Değerlendirmesi
U.S. Soybean Export Council
09:10 – 10:00 – Yeni Protein Kaynakları: Neredeyiz ve Nereye Gidiyoruz?
Dr. Dominique P. Bureau
10:00 – 10:50 – [Belirlenecek Konu]
10:50 – 11:00 – Soru & Cevap Oturumu
11:00 – 11:30 – Kahve Molası
11:30 – 13:00 – Yem Formülasyonu Egzersizleri (Devam)
Dr. Flavia Damasceno
13:00 – 14:30 – Öğle Yemeği – The Kitchen, Kempinski Hotel Muscat
14:30 – 15:00 – [Belirlenecek Konu]
15:00 – 16:00 – Grup Yem Formülasyonlarının Değerlendirilmesi & Tartışmalar
Dr. Dominique P. Bureau, Dr. Flavia Damasceno, Gamal El Naggar
16:00 – 16:30 – Kahve Molası
16:30 – 17:00 – Soru-Cevap, Kapanış Değerlendirmesi, Sonuçlar & Anket
Wittaya Aqua International, U.S. Soybean Export Council
17:30 – 18:00 – Katılım Sertifikalarının Dağıtımı
20:00 – Akşam Yemeği – The Kitchen, Kempinski Hotel Muscat