USSEC “Kalite Kontrol, Hammadde ve Tedarikçi Değerlendirme, Yem Formülasyonu ve Kalite Kontrol Verileri ile Entegrasyonu” Semineri Başarıyla Gerçekleştirildi
20-21 Şubat 2025 tarihinde İzmir’de Hyatt Regency İstinyePark’ta, USSEC Türkiye tarafından düzenlenen “Kalite Kontrol, Hammadde ve Tedarikçi Değerlendirme, Yem Formülasyonu ve Kalite Kontrol Verileri ile Entegrasyonu” başlıklı toplantı başarıyla tamamlandı.
Toplantı soya küspesi ve katma değerli soya ürünlerinde kritik kalite kontrol parametreleri, NIR analizlerinin yem ve hammadde kalite kontrolündeki önemi , karbon ayak izi formülasyonu ve yem formülasyonunda kalite verilerinin entegrasyonu, kalite kontrol değerlerinin incelenip gerek hammadde ve gerekse tedarikçi değerlendirilmesinin yapılması gibi çok önemli ve güncel konuları işlemesi nedeniyle büyük bir ilgiyle karşılandı. Sektördeki formülasyon ve kalite kontrol uzmanlarını bir araya getiren etkinlik, katılımcılardan büyük beğeni topladı.
USSEC Türkiye, seminer boyunca gösterilen yoğun ilgi ve katılımdan dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek, benzer etkinliklerle sektöre katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti.
ETKİNLİKTE YAPILAN SUNUMLARI İNCELEMEK VE İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ