Sürdürülebilir Üretim ve Tüketimi Destekleme
Artan nüfus, değişen iklim ve bilinçlenen tüketiciler, sürdürülebilir beslenme ve enerjiye olan talebi artırıyor. Müşterileriniz daha fazlasını talep ediyor ve biz de bunu sağlamanıza yardımcı olmak için buradayız.
Biliyor muydunuz? ABD soya fasulyesi, diğer kaynaklardan elde edilen soya ile karşılaştırıldığında en düşük karbon ayak izine sahiptir.
ABD’li soya fasulyesi çiftçileri, günümüzün en büyük sorunlarına sürdürülebilir çözümler üreterek öncülük ediyor. Daha az kaynak kullanarak daha fazla üretim yapıyor, karbon ayak izini azaltan tarım uygulamalarını hayata geçiriyor ve ormanlık alanları korumaya yardımcı oluyoruz.
Tarım, Birleşmiş Milletler (BM) Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ni (SDG’ler) ilerletmede hayati bir rol oynamaktadır. Özellikle #SDG2 Açlığa Son hedefi başta olmak üzere, #SDG6 Temiz Su ve Sanitasyon, #SDG12 Sorumlu Üretim ve Tüketim, #SDG13 İklim Eylemi, #SDG15 Karasal Yaşam ve #SDG17 İşbirlikleri hedeflerine katkı sağlamaktadır.